Bake for Life

BAKING THE DIFFERENCE


Bake for Life bouwt bakkerijen in de Afrikaanse landen Oeganda en Kenia. Gehandicapten, wezen, kindsoldaten, alleenstaande moeders en mensen die door omstandigheden op jonge leeftijd school hebben moeten verlaten werken hier en leren het bakkersvak. Hierdoor krijgen deze mensen een eerlijk bestaan en verdienen ze een salaris waarmee ze in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien.


Bake for Life is een stichting die in Nederland uitsluitend met vrijwilligers werkt. In Nederland bestaat de organisatie uit een bestuur van zes personen, een aantal projectleiders, diverse werkgroepen en vele enthousiaste vrijwilligers.

Dick van der Breggen is al vele jaren actief betrokken bij Bake for Life. Momenteel maakt hij onderdeel uit van het bestuur in zowel Nederland als Oeganda en is hij de projectleider van de bakkerijen. Omdat wij denken dat een stichting als Bake for Life echt het verschil kan maken voor mensen, hebben we vanuit Bakker Breggen besloten om onze inspanningen rondom sponsoring volledig op Bake for Life te richten. Op deze manier denk we het meest met onze inspanningen te kunnen bereiken.

Het verhaal van Jane
Bekijk hier een video waarin duidelijk wordt hoe Bake for Life het leven heeft veranderd van Jane, één van de bakkers in Tororo, Oeganda.