Bakkerij Rotterdam

  • Sinds 1911
  • Groot assortiment
  • Bezorging aan huis


Een bakkerij in Rotterdam en Alphen aan den Rijn waar de bakker nog op ambachtelijke wijze zijn brood bakt, zijn die er nog? Sterker nog, hij is nooit weg geweest! Bij Bakker Breggen kunnen mensen al ruim 100 jaar terecht voor de beste broden, broodjes, gebak en taarten. Alles wordt bij deze bakker in Rotterdam op ambachtelijke en verantwoorde wijze bereid. Dat levert ouderwets lekkere producten op! Gun uzelf ook het beste en kom langs bij een van onze vestigingen in Rotterdam, Alphen aan den Rijn of een van onze andere locaties. Of bestel broden en gebak natuurlijk lekker vanuit uw luie stoel in de webshop van onze bakkerij!

Verantwoord brood kopen bij onze bakkerij in Rotterdam

 We eten gemiddeld per persoon tegen de 90 broden per jaar en dat is flink. Om tegemoet te komen aan deze vraag zijn veel bakkerijen en supermarkten industrieel gaan bakken en dat heeft zijn invloed gehad op de kwaliteit van het brood. Niet voor niets horen we steeds vaker verhalen dat er teveel zout in ons brood zit. Bij Bakker Breggen in Rotterdam hebben we dan ook besloten om ons te richten op de kwaliteit van ons brood en niet op de kwantiteit. Wij willen dat onze broden verantwoord worden gebakken. Op al onze locaties in en rondom Rotterdam en Alphen aan den Rijn, verlaat dan ook geen enkel brood de bakkerij zonder dat we er zelf van overtuigd zijn dat de kwaliteit van het brood goed is. Bij het verbeteren van ons proces houden wij dan ook altijd rekening met de voedingsrichtlijnen van het Voedingscentrum. Bij ons geen broodje aap verhaal maar echt eerlijk, gezond en vooral erg lekker brood!

Bestellen en contact

Alle broden, taarten en soorten gebak die u in onze bakkerij in Rotterdam of Alphen aan den Rijn kunt kopen, kunt u ook bestellen in onze webshop. Als u uw bestelling voor 16.00 ’s middags bestelt, heeft u het brood of gebak de volgende dag al in huis. Komt u er niet helemaal uit of heeft u gewoon wat vragen over de producten die wij verkopen? Neem dan contact op met Bakker Breggen door te bellen met telefoonnummer 0181-690 400 of te mailen naar info@bakkerbreggen.nl.

Andere interessante pagina's: