Kindertaart bestellen Rotterdam

  • Sinds 1911
  • Groot assortiment
  • Bezorging aan huis


Geef uw kind ook een verjaardagsfeest dat hij of zij niet snel zal vergeten door een kindertaart te bestellen bij een van de vestigingen van Bakker Breggen in Rotterdam, Hellevoetsluis of Dordrecht. Om het nog leuker te maken kunt u een kindertaart bestellen met daarop de foto van uw kind, en ze zijn ook nog eens groot genoeg voor iedereen op het feestje. In Rotterdam, Dordrecht of Hellevoetsluis is er geen kind dat een leukere verjaardag heeft! Als u hier nog vragen over heeft of u heeft een speciaal verzoek, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

Om een kindertaart te bestellen in Rotterdam hoeft u de deur niet eens uit

Stel dat u een kindertaart wilt bestellen voor de verjaardag van uw kind en u wilt daar een foto op laten afdrukken. Dan moet u meestal met foto en al naar de banketbakker in Dordrecht, Hellevoetsluis of Rotterdam. Bij Bakker Breggen hoeft dat niet meer omdat u een kindertaart gewoon in onze webshop kunt bestellen. U kunt hierbij kiezen voor de volgende drie taarten waarop wij een foto af kunnen laten drukken:

Deze taarten kunt u vervolgens in verschillende formaten bestellen, van 10 tot wel 26 personen. De foto van uw kind die u op de kindertaart wilt laten zetten, kunt u bij het bestellen eenvoudig bijvoegen. En u kunt de kindertaart ook nog eens gratis thuis laten bezorgen in de regio Rotterdam, Hellevoetsluis en Dordrecht.

Uw ambachtelijke kindertaart bestellen

Het is mogelijk om de kindertaart die u wilt online te bestellen in onze webshop. Deze hebben wij zo gebruiksvriendelijk mogelijk ingericht zodat u uw bestelling makkelijk kunt plaatsen. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen bij een van onze vestigingen in Rotterdam, Hellevoetsluis of Dordrecht. Bij vragen kunt u ons ook bellen op telefoonnummer 0181-690 400 of een email sturen naar info@bakkerbreggen.nl. 0181-690 400 of te mailen naar info@bakkerbreggen.nl.

Andere interessante pagina's: