Taart bezorgen Rotterdam

  • Sinds 1911
  • Groot assortiment
  • Bezorging aan huis


Bij Bakker Breggen kunnen wij de door uw bestelde taart gratis bezorgen in de regio Rotterdam, Dordrecht en Hellevoetsluis. Bij Bakker Breggen zijn wij al meer dan 100 jaar bedreven in het bakkers- en banketbakkersvak. Waar veel bakkers en bedrijven zich zijn gaan toeleggen op industriële productiemethoden, geloven wij nog altijd dat een ambachtelijke bereidingswijze veel beter en lekkerder brood en betere taarten oplevert. Daarover zijn onze klanten het met ons eens, het is de reden dat wij inmiddels over maar liefst 12 schitterende winkels beschikken in en rondom Rotterdam. Vrijwel al onze taarten kunt u gemakkelijk in onze webshop bestellen en de volgende dag komen wij uw taart al bij u bezorgen. En woont u in de regio Dordrecht, Hellevoetsluis of Rotterdam, dan rekenen wij hier niet eens bezorgkosten voor!

Soorten taart die u kunt laten bezorgen in Rotterdam, Hellevoetsluis en Dordrecht

Omdat wij inmiddels al vijf generaties lang de tijd hebben gehad om onze vaardigheden als banketbakkers fijn te slijpen, kunnen wij u inmiddels een breed arrangement aan verschillende taarten aanbieden. Hierbij maken wij onderscheid in:

Welke taart u ook kiest, als u voor 16.00 bestelt, komen wij uw taart de volgende werkdag al bij u bezorgen! En als u nog vragen heeft bent u van harte welkom in een van onze vestigingen in Dordrecht, Hellevoetsluis of Rotterdam. Bellen kan natuurlijk ook op telefoonnummer 0181-690 400 of mail naar info@bakkerbreggen.nl. Wij helpen u graag verder! 0181-690 400 of te mailen naar info@bakkerbreggen.nl.

Andere interessante pagina's: