Taarten bestellen Rotterdam

  • Sinds 1911
  • Groot assortiment
  • Bezorging aan huis


Wanneer u iets te vieren heeft en u wilt hiervoor taarten bestellen in Rotterdam of omliggende plaatsen zoals Dordrecht, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse of Hellevoetsluis, dan heeft Bakker Breggen precies wat u zoekt. Wij maken iedere taart op ambachtelijke wijze en voor iedere gelegenheid. Voor verjaardagsfeesten kunt u verschillende taarten bestellen met een foto van de jarige erop, en voor de geboorte van een kind bakken wij lekkere gebakjes en soesjes met blauwe of roze dip. Misschien is er wel iemand 50 geworden en bent u op zoek naar een Abraham of Sara taart?  En ook speciale taarten zoals vlaaien en schnitten behoren tot ons assortiment. U ziet het, wij zijn van alle taarten thuis! Trakteer iemand op wat lekkers door nu een taart van Bakker Breggen te bestellen in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Hellevoetsluis.

Taarten bestellen voor uw cateringbedrijf in Rotterdam, Spijkenisse of Dordrecht

Omdat banketbakken een vak apart is bestellen de meeste cateringbedrijven in de regio Rotterdam, Spijkenisse en Dordrecht hun taarten bij een banketbakker in plaats van dit zelf te doen. Ook als catering bedrijf kunt u terecht bij Bakker Breggen. U kunt onze taarten namelijk in verschillende formaten bestellen. De kleinste taarten zijn voldoende voor ongeveer 10 personen. Maar als dat niet genoeg is omdat u bijvoorbeeld de catering moet verzorgen bij een jubileum in Berkel en Rodenrijs of Hellevoetsluis, dan kunt u ook een taart bestellen voor maar liefst 32 personen. Dankzij ons ambachtelijke bakproces, zullen uw gasten niets te wensen hebben!

Ook bruidstaarten behoren tot ons assortiment

In de regio Berkel en Rodenrijs en Hellevoetsluis zijn veel schitterende trouwlocaties beschikbaar en bij een bruiloft hoort natuurlijk een mooie taart! Het bestellen van taarten voor een bruiloft gaat wel even wat anders omdat een bruidstaart natuurlijk extra persoonlijke aandacht nodig heeft. Hiervoor kunt u dan ook het beste even contact opnemen met Bakker Breggen en met onze banketbakkers overleggen wat u precies zoekt. We willen natuurlijk wel dat u op uw speciale dag een taart krijgt om jaloers op te zijn.

Bestellen of langskomen bij de bakkerij

Als u taarten wilt bestellen dan kunt u daarvoor uiteraard langskomen op een van onze vestigingen in onder andere Dordrecht, Spijkenisse en natuurlijk Rotterdam. Het is echter ook zeer eenvoudig om de taart van uw keuze te bestellen in onze overzichtelijke webshop. U kunt van maandag tot en met vrijdag bestellen en als u uw bestelling voor 16.00 plaatst, komen wij de taarten de volgende dag al bij u bezorgen. In de regio Rotterdam, Hellevoetsluis, Spijkenisse en Dordrecht is de bezorging zelfs helemaal gratis. Komt u van buiten de regio? Dan kunt u een postcodecheck doen om te kijken of wij ook in uw regio komen bezorgen. Bij andere vragen over het bestellen of over onze taarten kunt u bellen met Bakker Breggen op telefoonnummer 0181-690 400. Wij staan u graag te woord bij het beantwoorden van al uw vragen. Mailen kan ook naar info@bakkerbreggen.nl. 0181-690 400 of te mailen naar info@bakkerbreggen.nl.

Andere interessante pagina's: